Acasă - Yellow Balloon PDF book download gratuit

Yellow Balloon PDF book download gratuit

Yellow Balloon PDF book download gratuit

Yellow Balloon Descărcați cărți PDF sau ascultați online

Autor :

Writer and ilustrator Charlote Dematons infuses this picture bok with an enchanting apeal. Lovely watercolours present a great and diverse asteroid , teming with life at al breaks of day and night. People and creatures of every shape, colour, volume and costume are portrayed , busy at contrive and play. As the yelow balon floats through several histor ical whiles - ancient, medieval, and contemporary - and through both natural and supernatural neck of the wood, young readers can lok out for the smal blue heap, the fakir on his flying carpet, and the scoundrel in prison garb. This fascinating tragedy takes young readers on a lively and fun - filed journey around the planet.

Yellow Balloon Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

 • Autor:
 • Editor: Thames & Hudson
 • Data publicării:
 • Acoperi:
 • Limba:
 • ISBN-10: 1788070070
 • ISBN-13: 9781788070072
 • Dimensiuni: 248 x 335
 • Greutate: 0.52 kg
 • Hardcover:
 • Serie:
 • calitate:
 • Vârstă:
 • Autor:
 • Preț: 55.81 lei

Recenzii de carte

Yellow Balloon

aaelbeltag22f9

Am auzit mai multe lucruri despre această serie de la diferiți studenți de-ai mei. Toți mi-au spus că este un serial bun și mă bucur că i-am ascultat !! În general, aș evalua acest 4,7 stele! Clary este „adolescentul tău tipic” căruia îi place să meargă la petreceri și să stea cu prietenii. Este o petrecere la Pandemonium care începe o serie de probleme pentru Clary. Ea se confruntă cu tot felul de creaturi non-umane și află că este posibil să nu fie tot om. Această carte are o mulțime de aventuri, romantism și câteva scene comice. Una dintre conversațiile mele preferate este între Jace și Clary, la o citire a poeziei ... „Poezia prietenilor tăi este groaznică”, a spus el. Clary clipi, prins momentan de sub gardă. "Ce?" "Am spus că poezia lui este groaznică. Se pare că a mâncat un dicționar și a început să vomite cuvinte la întâmplare." Cred că ți-ar plăcea această carte dacă te bucuri de fanteziile urbane și paranormale. Mulțumesc Mindi că m-ai legat de această serie !!!

2020-01-24 00:55

supeivon9547

Hidden Affections de Delia Parr este un roman care te șoptește și când s-a terminat, îți dorești, poți să te întorci pentru mai mult. În 1831, Annabelle Tyler și Harrison Graymoor se află într-o situație destul de lipicioasă. Nu numai că sunt încătușați împreună, dar sunt nevoiți, la punctul de armă, de șeriful local, să se căsătorească! Sună nebun? M-am gândit și la asta, dar moravurile de atunci erau ceva pe care oamenii l-au luat în serios și când o doamnă tânără pare că este pe cale să își piardă reputația ... ei bine ... singurul lucru pe care îl poți face este să o faci să se căsătorească cu cad! Din păcate, nici Annabelle, nici Harrison nu sunt cele mai puțin interesate de căsătorie, dar, bineînțeles, după cum merge toată ficțiunea romantică, inimile lor le spun curând altfel. Oricât de stupid mi se pare, mi-a plăcut foarte mult această carte. A fost amuzant, romantic și plin de surprize. Nu veți fi dezamăgiți.

2020-01-01 02:08

Titlul cartii

mărimea

Legătură

Yellow Balloon citit din EasyFiles

4.1 mb. Descarca carte

Yellow Balloon Descarca din OpenShare

4.4 mb. Descarca liber

Yellow Balloon Descarca din WeUpload

5.1 mb. citit carte

Yellow Balloon Descarca din LiquidFile

4.8 mb. Descarca

Yellow Balloon Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

Titlul cartii

mărimea

Legătură

Yellow Balloon citit în djvu

3.5 mb. Descarca DjVu

Yellow Balloon Descarca în pdf

5.8 mb. Descarca Pdf

Yellow Balloon Descarca în odf

3.3 mb. Descarca ODF

Yellow Balloon Descarca în epub

3.7 mb. Descarca ePub

Cărți înrudite