Acasă - RED ADDRESS BK EX AI TPB PDF book download gratuit

RED ADDRESS BK EX AI TPB PDF book download gratuit

RED ADDRESS BK EX AI TPB PDF book download gratuit

RED ADDRESS BK EX AI TPB Descărcați cărți PDF sau ascultați online

Autor :

'Writen with love, told with pride' Fredrik Backman, author of A Man Caled OveA cheering launching about 96-year-old Doris, who writes down the awarenesses of her eventful animateness as she pages through her decades-old adres bok. But the most profound moment of her animateness is stil to come.

RED ADDRESS BK EX AI TPB Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

 • Autor:
 • Editor: Harper Collins SUA
 • Data publicării:
 • Acoperi:
 • Limba:
 • ISBN-10: 0008277931
 • ISBN-13: 9780008277932
 • Dimensiuni: 153 x 221
 • Greutate: 0.27 kg
 • Hardcover:
 • Serie:
 • calitate:
 • Vârstă:
 • Autor:
 • Preț: 72.91 lei

Recenzii de carte

RED ADDRESS BK EX AI TPB

victorsantiago

Crank este despre o fată naed Kristina care merge să-și vadă tatăl, se întâlnește cu un băiat și toată viața ei se schimbă. S-a dus de la fiica perfectă cu toate A-urile la Bree, o fată dependentă de droguri, în special de Metran AKA Crank și de tutun, în cele din urmă extaz. Aceasta este povestea ei despre dependența de droguri, despre toate luptele ei și îi învață cititorului cât de oribilă este dependența de droguri. Crank este o carte care atrage cititorul și te face să vrei să citești continuu cartea. În timpul cărții te simți rău pentru Kristina din cauza luptelor ei, dar uneori te enervezi atât de tare pentru dependența de droguri. Ellen Hopkins este un mare autor care este capabil să scrie povești care par atât de reale încât cititorul simte de fapt că sunt chiar acolo lângă protagonist. Personal cred că Impulse este cea mai bună carte pe care a scris-o, dar Crank este foarte bună și sunt încântat să citesc celelalte două cărți din seria Crank. Crank este un boom care nu toată lumea ar dori din cauza conținutului său, dar este o lectură foarte bună. Este similar cu Go Ask Alice și după ce ai citit Crank, rămâne cu adevărat la tine. Cum dependența de droguri este cu adevărat o mare problemă și m-a învățat că, deși drogurile sunt un lucru rău de făcut, nu ar trebui să-i judec pe alții din cauza dependenței de droguri, deoarece nu știți niciodată adevăratul motiv pentru care au început să facă droguri. M-a învățat că este posibil ca lucrurile să nu fie întotdeauna ceea ce pare și știu că acest lucru sună colțos, dar nu ar trebui să judecați niciodată o carte după copertă, deoarece dacă faceți acest lucru, nu veți afla niciodată motivul real pentru care acționează așa cum fac. Crank poate fi o carte mare, dar este o lectură rapidă.

2019-12-27 00:57

studioraar

Citesc acum această carte și doar IUBESC totul despre ea. Este atât de distractiv! Îmi amintesc acum că vreau să cumpăr mai multe cărți Hiaasen!

2019-12-23 17:15

Titlul cartii

mărimea

Legătură

RED ADDRESS BK EX AI TPB citit din EasyFiles

4.9 mb. Descarca carte

RED ADDRESS BK EX AI TPB Descarca din OpenShare

5.8 mb. Descarca liber

RED ADDRESS BK EX AI TPB Descarca din WeUpload

4.4 mb. citit carte

RED ADDRESS BK EX AI TPB Descarca din LiquidFile

4.6 mb. Descarca

RED ADDRESS BK EX AI TPB Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

Titlul cartii

mărimea

Legătură

RED ADDRESS BK EX AI TPB citit în djvu

3.6 mb. Descarca DjVu

RED ADDRESS BK EX AI TPB Descarca în pdf

3.6 mb. Descarca Pdf

RED ADDRESS BK EX AI TPB Descarca în odf

5.8 mb. Descarca ODF

RED ADDRESS BK EX AI TPB Descarca în epub

5.7 mb. Descarca ePub

Cărți înrudite

It's been three decemvirs since the Experimenter Kinship destroyed the Death Star and toppled the Astronomical Empire. . . but now, on the remote globe of Jakku. . . there is a stirring in the Force. A young scrounger named Rey...

Readers can relax and unwind with this sophisticated colouring, dodling and drawing bok. Everyone wil pay off from the stres-relieving efect that increased focus and creativity can provide. Each category focuses on a particular...