Acasă - Breakers PDF book download gratuit

Breakers PDF book download gratuit

Breakers PDF book download gratuit

Breakers Descărcați cărți PDF sau ascultați online

Autor :

Seventen-year-old Tyler lives in one of Edinburgh's most deprived areas. Coerced into robing richlings's lands by his bulying older sisters, he's also trying to care for his litle sister and his drug-adict ancestor. On a enterprise, his twin stabs a owner and leaves her for dead-and the ms /miss/mrs is the wife of Edinburgh's bigest crime old man, Deke Holt. With the police and the Holts closing in, and his shatered family in devastating danger, Tyler mets posh lady Flip in another stranger's residence, and he thinks she may just be his keeping, unles he drags her down, to. A pulsating, tense psychological thriler, Waves is also a breathtakingly brutal, beautiful, and deply moving novel of a god kid in the wrong family, from one of Scotland's finest crime writers.

Breakers Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

 • Autor:
 • Editor: Orenda Books
 • Data publicării:
 • Acoperi:
 • Limba:
 • ISBN-10: 1912374676
 • ISBN-13: 9781912374670
 • Dimensiuni: 129 x 198
 • Greutate:
 • Hardcover:
 • Serie:
 • calitate:
 • Vârstă:
 • Autor:
 • Preț: 49.98 lei

Recenzii de carte

Breakers

jovi-c

I read this soon after my first son was born and just loved this book. I've always liked Jennifer Weiner's writing style and humor, but this is probably one of my favorites by her.

2020-09-05 17:13

jakubresl

Mai 2011 a văzut intrarea unei alte romane de ficțiune paranormală intitulată End of Mae. Singurul lucru diferit a fost că această carte a fost subiect de testare pentru unele experimente de marketing. Autorul a crezut că, dacă tehnicile ei ar putea lucra la o altă carte despre vampiri, acestea ar fi tactici de succes pentru promovarea a orice. Criteriile pentru ideile ei au fost că acestea erau practice, virale și nu costau bani de folosit. Rezultatele au fost uluitoare. ■ Aproape 500 de bloggeri, editori de reviste și alți specialiști media au fost contactați printr-un comunicat de presă virtual. Întregul lucru a costat sub $ 1 și a durat în total aproximativ două ore de la început până la sfârșit. Comunicatul de presă a inclus cămăși promo pentru fete și băieți care ar putea fi împărtășite, o replică a cărții propriu-zise care conținea primul capitol, printre altele. ■ De la comunicatul de presă, 30 până la 50 de persoane noi au vizitat zilnic Centrul de vizitatori virtuali End of Mae din Second Life. Acest lucru nu contează revizuiri; contorul înregistrează doar vizitatori unici. ■ Ca rezultat direct al comunicatului virtual de presă, locația virtuală a devenit alegerea redactorului pentru Ghidul destinației Second Life, expunând informațiile despre carte doar 150.930 (și în creștere) fanilor Facebook. ■ La un moment dat End of Mae a sărit 312.010 ranguri de vânzări Amazon în două zile ■ Într-o lună End of Mae a fost revizuit de aproape 100 de ori cu o serie de interviuri cu autor și sesiuni de întrebări și întrebări. Aceasta este o expunere incredibilă pentru orice, în special pentru o nouă ficțiune veche . Acest lucru a fost realizat cu costuri minime, fără costuri, folosind abilități ușor obținute din tutorialele online. No Money Marketing: Tot ce ai nevoie este ca este un instrument obligatoriu pentru artiștii și autorii indie din ziua de azi pentru a-și promova munca într-un public masiv, cu un cost minim. Cartea din spatele succesului primei mele cărți, End of Mae… și am cheltuit mai puțin de 50 USD.

2020-01-23 11:04

jussiratilainen

Una dintre cele mai înfiorătoare, cele mai insightful cărți pe care le-am citit vreodată.

2020-01-08 12:35

Titlul cartii

mărimea

Legătură

Breakers citit din EasyFiles

3.7 mb. Descarca carte

Breakers Descarca din OpenShare

4.1 mb. Descarca liber

Breakers Descarca din WeUpload

5.4 mb. citit carte

Breakers Descarca din LiquidFile

5.2 mb. Descarca

Breakers Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

Titlul cartii

mărimea

Legătură

Breakers citit în djvu

5.7 mb. Descarca DjVu

Breakers Descarca în pdf

5.7 mb. Descarca Pdf

Breakers Descarca în odf

5.3 mb. Descarca ODF

Breakers Descarca în epub

4.2 mb. Descarca ePub

Cărți înrudite