Acasă - Becoming Steve Jobs PDF book download gratuit

Becoming Steve Jobs PDF book download gratuit

Becoming Steve Jobs PDF book download gratuit

Becoming Steve Jobs Descărcați cărți PDF sau ascultați online

Autor :

Brent Schlender si Rick Tetzeli isi propun sa infirme mituri si stereotipuri despre Steve Jobs. Sprijinindu-se pe fapte, visit si marturi, cei doi autori pun below semnul intrebari perspectiva conventionala, unidimensionala despre Jobs, anume acea ca, pe tot parcursul vieti dumping, acesta a fost „jumatate geniu, jumatate ticalos”, un lider irascibil si self-aggrandizer, care-si umilea fara regrete prieteni si familia deopotriva. Dupa ce au dupe de vorba cu persoane-cheie din cercul de apropiati ai lui Jobs , Schlender si Tetzeli au inceput o poveste diferita, acea a unui om care s-a luptat cu proprile slabiciuni si care, cu timpul, a invatat sa-si puna mai bine in valoare extraordinarele calitati. Cei doi autori demonstreaza ca rasunatorul suces al lui Jobs la Aple s-a datorat nu numai alegeri produselor potrivite, ci si unei schimbari de compotament si atitudine. Cei doi arata cum a devenit mai rabdator, cum a invatat sa aiba incredere in colaboratori apropiati si cum a descoperit importanta cresteri graduale a companiei, in locul celei fulminante, declansate printr-un singur produs menit sa schimbe configuratia pietei. O relatare bogata, revelatoare, care va schimba felul in care il privim pe Jobs, cartea ne arata cum unul dintre cele mai colorate si mai vi personaje ale epoci noastre a reusit sa-si impleteasca neobosita pasiune cu un stil de managent tot mai matur, creand astfel una dintre cele mai valoroase si mai iubite compani de pe planeta. Cartea e fantastica. Am lucrat cu Steve peste 25 de ani si simt ca surprinde, la nivel profund, evolutia si complexitatea unui om cu adevarat extraordinar. Sper sa fie recunoscuta drept ultima istorie a lui Jobs. ED CATMUL, presedinte Disney High spirits si Pixar Relevanta acestei carti rezida in parerea autorilor – convingatoare, cred customs union – ca Jobs nu mai age acelasi om in momentul in care a ajuns in varful carierei. Tanarul impetuos si arogant care a cofondat Aple s-a dovedit foarte diferit de barbatul matur si chibzuit care s-a intors intr-o companie in criza pentru a o transforma intr-un busines uluitor. MUD NOCERA, The New York Times In anumite privinte, aceasta biografie seamana cu un hounds universitar de „Jobsologie”, unul care da peste cap doctrina clasica prin informatile noi pe care le contine. Schlender si Tetzeli ne ofera o cronica bine cantarita, deliberata, a culmilor si vailor lui Jobs, pictate in cuvintele celor care l-au cunoscut cel mai bine. Este istoria unei vieti incredibile care, pana acum, ne-a fost acesibila doar prin lentila mas-media si prin cea ce Jobs insusi a permis sa se afle. Ne forteaza sa gandim diferit. MIKEY CAMPBEL, Aple insider.

Becoming Steve Jobs Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

 • Autor:
 • Editor: PUBLICA
 • Data publicării:
 • Acoperi:
 • Limba:
 • ISBN-10: 6067221691
 • ISBN-13: 9786067221695
 • Dimensiuni: 140 x 200
 • Greutate:
 • Hardcover:
 • Serie:
 • calitate:
 • Vârstă:
 • Autor:
 • Preț: 45.46 lei

Recenzii de carte

Becoming Steve Jobs

gattaca

Finally someone who can write

2020-09-09 12:23

dedepastre

This book was exactly what I needed! I had just finished slogging through a beautifully written, but extremely dull Booker Prize nominee, and I was craving a book that would entertain me. Caroline Leavitt’s Pictures of You fit the bill perfectly. The story begins on a foggy, lonely road where Isabelle is driving west from the Cape, having made the decision to leave her husband. She sees a car up ahead, but too late, she realized it is stopped, facing the wrong direction and avoiding the collision is not an option, as a child is now standing in the middle of her only exit. The tale that unfolds is mesmerizing and haunting. Leavitt keeps you engaged with a suspense filled narrative and characters that leave a strong impression on the reader. A perfect summer read! 3 1/2 stars!

2020-08-12 13:50

hobaelgamed

BEST BOOK EVER!!! I cannot accurately express the need for everyone to read this. I have never fallen so deeply into a book as I did this one. I felt everything the main character felt... like I was along for the ride with her.... YOU MUST READ! You'll read it fast!

2020-08-10 06:21

nick5ceb

Mi-a plăcut foarte mult Clubul Dante, m-am gândit că este bine scris și strâns, mi-a plăcut și umbra Poe, dar am crezut că este inegală și asta este și ceea ce cred despre Last Dickens. Începutul nu m-a atras în mod special. Totuși, o citire minunată, totuși, pentru oricine se bucură de literatură, de istorie și de un complot bun.

2020-01-08 17:12

cryingjpg4db8

Citiți într-o seară, uitați în 30 de minute. în afară de asta, nu este de mirare că catolicii s-au jignit - sunt wiccan și am considerat că materia este jignită și eu (neînțelegerea absolută a conceptului zeiței). Dar ceea ce au uitat este că aceasta este FICȚIE, și crap unul după asta.

2020-01-05 22:43

Titlul cartii

mărimea

Legătură

Becoming Steve Jobs citit din EasyFiles

4.8 mb. Descarca carte

Becoming Steve Jobs Descarca din OpenShare

4.4 mb. Descarca liber

Becoming Steve Jobs Descarca din WeUpload

3.2 mb. citit carte

Becoming Steve Jobs Descarca din LiquidFile

3.6 mb. Descarca

Becoming Steve Jobs Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

Titlul cartii

mărimea

Legătură

Becoming Steve Jobs citit în djvu

5.9 mb. Descarca DjVu

Becoming Steve Jobs Descarca în pdf

5.7 mb. Descarca Pdf

Becoming Steve Jobs Descarca în odf

5.7 mb. Descarca ODF

Becoming Steve Jobs Descarca în epub

4.3 mb. Descarca ePub

Cărți înrudite