Acasă - Addams Family: The Story of the Movie PDF book download gratuit

Addams Family: The Story of the Movie PDF book download gratuit

Addams Family: The Story of the Movie PDF book download gratuit

Addams Family: The Story of the Movie Descărcați cărți PDF sau ascultați online

Autor :

A hilariously spoky novelisation based on the new animated household film, The Adams Household.

Addams Family: The Story of the Movie Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

 • Autor:
 • Editor: HarperCollins Publishers
 • Data publicării:
 • Acoperi:
 • Limba:
 • ISBN-10: 0008357986
 • ISBN-13: 9780008357986
 • Dimensiuni: 129 x 198
 • Greutate: 0.27 kg
 • Hardcover:
 • Serie:
 • calitate:
 • Vârstă:
 • Autor:
 • Preț: 33.87 lei

Recenzii de carte

Addams Family: The Story of the Movie

martinmombru

Love Updike. Primul din seria Iepurelui este grozav.

2020-01-09 11:17

technikohler

Această carte este foarte lungă. Fontul este foarte mic. Spațiile dintre linii sunt și mai mici. Dar, este atât de bine, atât de fermecător, atât de sfâșietor și la fel de mult ca viața reală. Virginia Woolf a numit-o „cea mai perfectă dintre toate romanele lui Dickens”. În timp ce nu am citit toate cărțile lui Dickens (deși sper într-o zi), nu o să fiu de acord cu ea. Capitolele LV (Tempest) și LVIII (Absența) sunt excepționale.

2020-01-07 03:19

esperanza217

Am citit adevărul și frumusețea prin Ann Patchett și aș dori să o fi făcut altfel. ambele cărți sunt foarte personale și emoționale, dar m-am simțit ca și cum am privit tot ce a scris lucy și am încercat să o analizez în loc să citesc și să reacționez la povestea ei pentru ceea ce a fost în loc de ceea ce a devenit mai târziu în viața ei.

2019-12-25 13:25

yanirbarazani

Am ales noul roman al lui Cindy Jones, My Jane Austen Summer: A Season in Mansfield Park, datorită conexiunii Austen și a poveștii generale. Deși Mansfield Park nu este favoritul meu personal al lucrărilor lui Jane Austen, am crezut că conceptul sună ca Austenland de Shannon Hale, pe care mi-a plăcut să-l citesc. În timp ce existau asemănări cu munca doamnei Hale, în final My Jane Austen Summer nu s-a îngrijit pentru mine. Poate că problema inițială și principală a fost că nu m-am conectat cu Lily, personajul principal al cărții. Am vrut și am așteptat să simt o înrudire cu ea care pur și simplu nu a venit. M-am simțit de fiecare dată când am început să fac acea legătură tenuoasă, capitolul s-a încheiat. De asemenea, potențialul interes al dragostei Lily - Henry Crawford sau Edmund Bertram, în funcție de modul în care îl vedeți - părea o carapace a unui personaj pe care pur și simplu nu l-am putut înapoia. La fel ca Lily, chiar și după ce am citit pagini despre el, am simțit că nu-l cunosc. Personajele de susținere au fost la fel de misterioase pentru mine și altele decât Omar, chiar nu mi-au plăcut. Păreau egoisti, lacomi și complet obsedați de sine. Niciunul dintre personaje, Lily inclus, nu pare să aibă interacțiuni reale și reale cu ceilalți. Nu am simțit iubire sau afecțiune și nici nu am simțit legături puternice de prietenie. Din păcate, sfârșitul cărții s-a simțit foarte mult ca o abandonare pentru mine și am fost dezamăgit de ea. Am apreciat că Lily a crescut și s-a schimbat în bine, dar fiind o carte tematică a lui Jane Austen, mi-am dorit o rezoluție romantică clară și My Jane Austen Summer nu a oferit una. Pe deasupra, mi-a plăcut foarte mult să citesc despre Festivalul literar. Descrierile și acțiunile au fost scrise atât de viu de doamna Jones încât am putut să o văd ușor și rapid în mintea mea și aș dori să fiu acolo, fie ca participant, fie ca patron. De asemenea, mi-a plăcut să citesc despre viața de zi cu zi la Newton Priors, agitația Janeitei și viața englezilor din țară. Din numeroasele capitole dedicate Festivalului Literar și Mansfield Park, în general, Cindy Jones este un fan devotat al lui Jane Austen, precum și o scriitoare talentată. Scrisul doamnei Jones este ceea ce salvează această carte, linia de jos. În ciuda faptului că cartea în sine nu a funcționat pe deplin pentru mine, scrierea este de prim rang, iar doamna Jones este o scriitoare excelentă. Din acest motiv nu aș ezita să citesc o altă carte de ea. Deși nu pot recomanda pe deplin My Jane Austen Summer fără rezervare tuturor cititorilor, nu voi spune că nu merită citit. Mă așteptam la mai multă ușurință și bucurie pe care le-am găsit în Austenland-ul menționat mai sus și cred că ar fi făcut cartea mai plină de satisfacții pentru mine. După cum s-a spus, scrierea doamnei Jones este superbă și poate fanii lui Mansfield Park pot aprecia My Jane Austen Summer într-un mod pe care nu l-am făcut.

2019-12-21 18:47

Titlul cartii

mărimea

Legătură

Addams Family: The Story of the Movie citit din EasyFiles

3.1 mb. Descarca carte

Addams Family: The Story of the Movie Descarca din OpenShare

5.8 mb. Descarca liber

Addams Family: The Story of the Movie Descarca din WeUpload

4.6 mb. citit carte

Addams Family: The Story of the Movie Descarca din LiquidFile

3.1 mb. Descarca

Addams Family: The Story of the Movie Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

Titlul cartii

mărimea

Legătură

Addams Family: The Story of the Movie citit în djvu

3.7 mb. Descarca DjVu

Addams Family: The Story of the Movie Descarca în pdf

4.3 mb. Descarca Pdf

Addams Family: The Story of the Movie Descarca în odf

3.2 mb. Descarca ODF

Addams Family: The Story of the Movie Descarca în epub

4.8 mb. Descarca ePub

Cărți înrudite