Acasă - Înalta societate PDF book download gratuit

Înalta societate PDF book download gratuit

Înalta societate PDF book download gratuit

Înalta societate Descărcați cărți PDF sau ascultați online

Autor :

Alexander von Schönburg, temut cronicar monden, priveşte în urmă la viaţa fără griji, extravagantă şi uneori decadentă a celor bogaţi şi frumoşi, de dinaintea prăbuşiri pieţelor financiare. Şi le propune cititorilor săi să-l însoţească într-application expediţie printr-application lume, devenită între timp de poveste, a miliardarilor care îşi proiectează underwater craft, a bebeluşilor care au legitimaţi de frequent flyer şi a doamnelor care îşi injectează scurt application doză de neurotoxină în pomeţi, spre înviorare, în pauza de masă. Observaţile sale asupra celei mai alese societăţi sunt application retrospectivă tăioasă şi adorabil de ironică a unei perioade care, astăzi, mai aminteşte doar de un dans pe marginea prăpastiei. Un prânz pe domeniul englez din Oxfordshire a fost dintotdeauna application piatră de încercare. Aşa cum orice invitaţie la masa unui aristocrat englez este application piatră de încercare. Și pretinde disciplină de fier. Nu, în cea ce priveşte manierele la masă şi ţinuta e cât de cât uşor să grievous adaptezi uzanţelor englezeşti (When in Rome, do as the Fonts do!) – conversaţia, în schimb, are proprile ei legi în Anglia. Legi cu totul diferite de normele noastre continentale, unde eticheta a fost impusă, în primul rând, de geniul francez dominating în Europa la mijlocul secolului al XVI-lea. Francezul, la rândul său, după credem că ştim, nu are umor, ci spirit, esprit. Diferenţa find că spiritul este preţios, superior şi uneori chiar contumelious, în vreme ce umorul se străduieşte să rămână inofensiv. APPLICATION persoană cu umor se iubeşte pe sine şi îşi iubeşte semeni, dar poate glumi ofensator doar la adresa sa, în cel mai rău caz. Address d’esprit nu se iubeşte nici pe sine, şi nu îşi iubeşte nici semeni şi i se potriveşte de minune cunoscuta cugetare a irlandezului Oscar Wilde: „Mai bine îmi pierd un prieten bun, decât să ratez application glumă bună!“.

Înalta societate Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

 • Autor:
 • Editor: Baroque Books
 • Data publicării:
 • Acoperi:
 • Limba:
 • ISBN-10: 6069322797
 • ISBN-13: 9786069322796
 • Dimensiuni: 135 x 210
 • Greutate:
 • Hardcover:
 • Serie:
 • calitate:
 • Vârstă:
 • Autor:
 • Preț: 34.60 lei

Recenzii de carte

Înalta societate

sebdesronces

Nu ediția pe care am citit-o, dar ... am citit asta fiului meu de 8 ani. Am fost surprins de cât de captivantă și amuzantă este cartea (deși de ce ar trebui să fiu, asta este reputația lui Twain). Cred că am fost surprins că a ținut bine pentru un copil modern. Există câteva expresii arhaice și câteva utilizări ale cuvântului N, dar, în general, tonul este clar. Capitolele care nu au primit o mare primire au fost probabil cele care au batjocorit pompositatea guvernării și religiei; Am crezut că sunt amuzante, dar cei 8 ani nu (încă). Așteaptă cu nerăbdare Huckleberry Finn.

2020-01-25 02:18

gustavo_perez_rangel

iubiți cum doaringer spune o poveste. Cred că timpul meu în Philly m-a păstrat puțin ... nu sunt sigur că mi-ar fi plăcut la fel de mult. rendell este un personaj grozav de urmat și cartea luminează cât de nebună este politica.

2020-01-16 10:18

airann

Sunt doar o fraieră pentru Chuck Palahniuk, așa că este într-adevăr doar o pierdere de timp încercând să scriu o recenzie - are un cârlig și sunt pe ea.

2020-01-15 16:04

mahmodsaee95c1

Prietenul meu Ben mi-a oferit asta urmată de Monkey Wrench Gang. Aceasta este o doză letală și îi va oferi unuia dorința de a arde și distruge lucruri care nu ar trebui să fie.

2020-01-09 18:31

Titlul cartii

mărimea

Legătură

Înalta societate citit din EasyFiles

4.5 mb. Descarca carte

Înalta societate Descarca din OpenShare

4.4 mb. Descarca liber

Înalta societate Descarca din WeUpload

3.9 mb. citit carte

Înalta societate Descarca din LiquidFile

5.8 mb. Descarca

Înalta societate Descarcă sau ascultă cartea PDF, FB2 online

Titlul cartii

mărimea

Legătură

Înalta societate citit în djvu

4.7 mb. Descarca DjVu

Înalta societate Descarca în pdf

5.5 mb. Descarca Pdf

Înalta societate Descarca în odf

3.2 mb. Descarca ODF

Înalta societate Descarca în epub

4.5 mb. Descarca ePub

Cărți înrudite