josephwhittinghill

Joseph Whittinghill Helena MT Whittinghill Helena MT din Judson, TX 75660, Statele Unite ale Americii din Judson, TX 75660, Statele Unite ale Americii

Cititor Joseph Whittinghill Helena MT Whittinghill Helena MT din Judson, TX 75660, Statele Unite ale Americii

Joseph Whittinghill Helena MT Whittinghill Helena MT din Judson, TX 75660, Statele Unite ale Americii

josephwhittinghill

Mi-a plăcut această carte. Poveștile erau captivante și era interesant să te uiți într-o țară atât de închisă. Am găsit în special secțiunea despre defecți care trăiesc în Coreea de Sud, cum învață să se încadreze, luptele lor și cum îi ajută guvernul Sth Coreean. Mi s-a părut un pic încurcător în părți, întrucât sare peste puțin. Problema mea principală cu această carte este că aceasta este repetitivă. Este o carte scurtă, dar autorul repetă lucruri de bază mereu. De exemplu, ea menționează de aproximativ 4 ori că orezul este mâncarea de bază a Coreei, 1) Am presupus deja că este și 2) l-ai menționat acum 50 de pagini, nu am uitat.

josephwhittinghill

Aceasta este o carte pe care am citit-o și încă mă gândesc tot timpul. În principiu, cartea cu 7 obiceiuri aplicată familiilor, dar Stephen Covey și soția sa (și copiii lor) includ o mulțime de povești personale care ușor de aplicat. Aceasta este una dintre acele cărți pe care le recitesc la fiecare doi ani, deoarece îmi plac foarte mult ideile pe care le prezintă. Sfaturi utile, practice.