tuckerjamesbrooks

Tucker James Brooks James Brooks din Chincholi Bore, Maharashtra 443301, India din Chincholi Bore, Maharashtra 443301, India

Cititor Tucker James Brooks James Brooks din Chincholi Bore, Maharashtra 443301, India

Tucker James Brooks James Brooks din Chincholi Bore, Maharashtra 443301, India

tuckerjamesbrooks

Aceasta este povestea familiei lui Robert Lawson: mama și tatăl său și bunicii săi, după cum își amintește că a auzit-o ca un băiat mic. Aceasta este povestea tatălui mamei sale, care a fost un căpitan de mare scoțian și a unui papagal care a mâncat cea mai mare parte a unei pălării panama. Aceasta este povestea mamei sale, o fetiță olandeză din New Jersey și cum a cunoscut-o pe tatăl mamei sale într-o călătorie în New York și despre cum s-au căsătorit și s-au mutat în Minnesota. Aceasta este povestea mamei sale, care și-a amintit de indieni înfometați și de prăpastii zgomotoase din copilărie, mergând la școală la o mănăstire. Era liniștită și blândă. Aceasta este povestea tatălui tatălui său, un englez din Alabama, care a luptat cu indienii în războiul de la Seminole, după care a devenit predicator, pentru a putea lupta cu Satan după ce războiul s-a încheiat. Aceasta este povestea mamei tatălui său, care s-a căsătorit cu tatăl tatălui său pentru că avea o voce puternică. Și aceasta este povestea tatălui său, care a luptat cu yankeii în Războiul Civil, apoi s-a mutat în New York, unde a cunoscut-o pe mama lui Robert. În cele din urmă, povestea pe care el o spune este povestea tuturor americanilor - oamenii puternici, buni, care nu au făcut note mari pe hartă, cei care nu au fost menționați în cărțile de istorie și cei ale căror amintiri rămân în viață prin oameni care își amintesc de ei. UTILIZARE: Istoriile familiei Îndemnați elevii să completeze un sondaj preliminar despre familiile lor și să-i întrebi pe părinți și bunicii lor pentru povești simple pe care le pot pune într-o carte de istorie a familiei. Solicitați-i elevilor să aleagă două adjective pentru titlul Istoriei familiei lor (mândru, simplu, obișnuit, curajos, minunat etc.) și ajutați-i să-l publice într-un format de carte. Acest lucru îi ajută pe studenți cu concepte de tipărire, machete, pre-scriere, proces de scriere, interviu și cercetare, etc.

tuckerjamesbrooks

I know lots of people like this author, but I thought his characters were terribly stiff. The writing is stiff and boring too. Not enjoyable.