rominc

Rocio Rivero Rivero din Chik Sang Thong, Rasi Salai District, Si Sa Ket 33160, Thailanda din Chik Sang Thong, Rasi Salai District, Si Sa Ket 33160, Thailanda

Cititor Rocio Rivero Rivero din Chik Sang Thong, Rasi Salai District, Si Sa Ket 33160, Thailanda

Rocio Rivero Rivero din Chik Sang Thong, Rasi Salai District, Si Sa Ket 33160, Thailanda

rominc

Această carte a fost bucuroasă. .. un memento grozav că viața este scurtă și ar trebui să trăiești într-adevăr fiecare moment din ea, în toate complicațiile sale. Într-adevăr o poveste înălțătoare și tandră.

rominc

Aden Stone este tipicul tău băiat de 16 ani, care încearcă să se potrivească cu semenii săi și încearcă doar să supraviețuiască adolescenței sale. Oh, cu excepția unui lucru ... are patru suflete prinse în corpul său. Fiecare dintre aceste suflete poate face ceva special: Julian poate ridica morții, Ilie vede viitorul, Eva poate călători în timp și Caleb poate poseda un alt corp. Deoarece pot face aceste lucruri, la fel și Aden. Poate că nu este un adolescent tipic. Părinții lui Aden l-au renunțat ca un copil mic și de atunci a fost transferat între casele de plasament și instituțiile mentale. Acum, la 16 ani, a fost plasat la D și M Ranch, un loc care îi place, cu excepția celorlalți adolescenți de acolo, pe care îi numește Dregs. Dacă se ține de temperament, degetele de la picior și nu vorbește cu sufletele în cap, atunci poate că poate rămâne. Nu la mult timp după ce ajunge la D și M Ranch, el face o plimbare pentru a se familiariza cu noile sale împrejurimi. După ce nu a fost atent la locul unde se plimbă și a înecat vocile din capul său cu iPod-ul său, trece din greșeală granița într-un cimitir și începe să ridice morții. Luptă împotriva zombi, suferă niște răni și vede o fată care tace vocile. Șocat, el se curăță și o urmărește spre o cafenea (Holy Grounds, iubiți acest nume!), Află că numele ei este Mary Ann Gray și merge la școala publică locală numită Crossroads High. Aden decide că trebuie să știe mai multe despre Mary Ann și pentru a face asta trebuie să meargă la școala ei. Cu toate acestea, el este considerat periculos și va fi nevoie de un noroc serios pentru a-l convinge pe Dan Reeves, fost jucător de fotbal pro și proprietar al lui D și M, să-i permită să participe. Cu puțin ajutor din abilitatea lui Caleb, Aden își dorește dorința. În timp ce își începe călătoria de a cunoaște Mary Ann și abilitatea ei specială, el întâlnește un vampir, un vârcolac, o fantomă și un demon și află despre atâtea alte creaturi pe care le-a crezut mit. Cu toate acestea, distracția începe doar pentru Aden, în timp ce află cine este, cine sunt părinții, cine sunt cele patru suflete și de ce sunt prinse în el. Aștept cu nerăbdare să citesc „Dezvăluit” și să deblochez mai multe piese din puzzle-ul de viață al Adenului.

rominc

Este posibil ca acest roman special al Luciei să nu fie preferatul meu din seria lui Benson, dar atunci când am citit (sau am reluat) una dintre aceste cărți, simt că trebuie să am mai mult. Este cu siguranță sindromul de cartofi la locul de muncă. Lucia, cu siguranță, nu este ideea tuturor de o eroină, dar iubesc felul în care salvează ziua din nou și din nou în satul ei. Îi enervează și își bulversează prietenii, dar face viața interesantă și asta este destul de bună pentru mine. Bravo! Lucia.

rominc

Mintea care se modifică!