vancleavephotography

Howard VanCleave VanCleave din 29011 Bilegno PC, Italia din 29011 Bilegno PC, Italia

Cititor Howard VanCleave VanCleave din 29011 Bilegno PC, Italia

Howard VanCleave VanCleave din 29011 Bilegno PC, Italia

vancleavephotography

Deocamdată nu pot pune cartea asta jos!

vancleavephotography

Cei care iubesc ficțiunea detectivă mi se spune că „Trenul de noapte” este o piesă teribilă de ficțiune detectivă. Aparent, nu respectă niciuna dintre regulile de scriere a criminalității fierte și nu face acest lucru în mod conștient. Se pare că Amis a conceput o carte mai inteligentă decât plictisitoare, mai degrabă, mai degrabă plină de atmosferă și plină de confuzie decât misterioasă. Că tocmai acestea sunt motivele pentru care îmi place romanul este, în mod evident, o consecință mică pentru acesti fani ai romanului.

vancleavephotography

Am cam ezitat să citesc această carte. Fiica mea a spus că nu-i place foarte mult și am auzit alți oameni spunând că nu o pot termina. Ei bine, mi-a plăcut această carte. Am păstrat o minte deschisă și am acceptat faptul că în cartea Dumnezeu / Papa, era o femeie neagră. Suntem învățați că Dumnezeu este Atotputernic, Atotputernic, așa că de ce nu s-ar putea arăta ca femeie. Mi-a plăcut povestea și mi-a luat doar o zi să o citesc. L-am iubit pe tată, Iisus era îngrijit și Duhul Sfânt, ea era Tinkerbell-ul meu. Ce poveste minunată.

vancleavephotography

Ce minunat retrage și acesta este doar începutul poveștii Helen! În mitul original, nu auziți multe despre Helen - doar că este cea mai frumoasă femeie din lume. Într-adevăr, ea este amintită pentru totdeauna ca Elena de Troia. Nici măcar nu mi-am amintit că a venit din Sparta. Cea mai frumoasă femeie a venit din Sparta? Ce interesant! Mă bucur că Esther Friesner a decis să investigheze mai departe Helen înainte să devină „din Troia”. Ceea ce mi-a plăcut cu adevărat despre Prințesa nimănui este aparițiile și mențiunile altor greci de remarcat, precum Teseu, Atalanta și Heracles. În mituri, cineva tinde să uite că unele dintre ele s-ar fi putut întâmpla în același timp ... și, probabil, în același loc. Deși se închină și respectă zeilor și zeițelor grecești, olimpicii nu fac o apariție reală. Banuiesc ca nu o vor face niciodata. Friesner pare să se concentreze pe a face acest mit cât se poate de realist. În timp ce pot exista mândri și zvonuri despre dragoni și hydras și Fleeces de Aur, personajele înșiși recunosc că acestea sunt mari exagerări. Prințesa Nimeni nu se concentrează pe o tânără Helen - încă în anii ei pre-pubescenți, cred eu, pe cuspul femeii. Sunt nerăbdător să citesc continuarea Premiului Nimeni care a fost deja lansat pentru a o urmări să crească în fața aceea faimoasă care a lansat 1000 de nave și a dus la ruinarea Troiei. Recenzie completă pe blogul meu

vancleavephotography

Nu este cea mai bună carte pe care am citit-o vreodată. Începe grozav și nu trece până la sfârșit. Dacă sunteți în căutarea unei cărți depresive, mergeți mai departe și citiți-o. Cartea se joacă cu emoțiile tale. M-am simțit enervat de personajul principal pentru ceea ce a făcut, dar și mi-a părut rău pentru el.

vancleavephotography

At the annual Christmas party of the Sisters of the Sauna, the conversation turned to books as it often does. Our hostess, an excellent storyteller, said that she had read this book and it changed her life. She said that she had begun practicing random a acts of kindness with suprising outcomes. As my antenna is always scaniing the conversations of my friends for great books, I decided to search for it. I secretly hoped it wasn't one of those selfhelp books preach about changing my gutterbound ways to those of the straight and narrow path of the rightous. What I found was a book about a group of recent widows who got together on Valentine's day....and through their tears developed a plan to learn about themselves and their wishes for their lives without husbands The book is happy, sad, funny, and feels true. I was suprised abut the random acts of kindness that our hostess picked up as a major theme of this book.........when I thought the major theme was sharing and the support provided by the group............I will look for opportunities to provide random acts of kindness and I'm going to recommend this book to others and I look for more of this author's books.