verafes

Vera Fesianava Fesianava din Laurel Creek, NC, Statele Unite ale Americii din Laurel Creek, NC, Statele Unite ale Americii

Cititor Vera Fesianava Fesianava din Laurel Creek, NC, Statele Unite ale Americii

Vera Fesianava Fesianava din Laurel Creek, NC, Statele Unite ale Americii

verafes

Nu înțeleg de ce atât de multă lume le place această carte. Am considerat că este atât confuz, cât și inutil. Oricine are un nas și un set de gusturi de gust își poate da seama că sparanghelul are un gust frumos cu unt sau că siropul de arțar merge cu pâine prăjită sau că LETTUCE funcționează bine cu BACON, PÂNĂ și TOMATE (acest lucru este evident evident pentru oricine a mâncat vreodată un SALATĂ). Și orice persoană care a întâlnit hrean poate să vă spună că aroma sa este destul de puternică (sau, cum o numește Biblia cu Arome, „foarte tare”). Utilizarea acestei cărți m-a făcut să vreau să-mi bat capul pe biroul meu, pentru că combinațiile sunt atât de evidente, chiar și pentru un bucătar începător. O carte ca aceasta se simte ca o cârjă sau o pretenție. Nu pot să mă pricep la ce fel de bucătar se referă la această carte și spune: „Oh, ho! Văd că mozzarella și busuiocul se potrivesc în conformitate cu această diagramă din Biblia mea cu aromele. Atunci, da, voi pune aceste două lucruri! " Dacă ați mâncat mâncare, ați înțeles deja tot ce are această carte sau să vă dați seama cel puțin pur și simplu mirosind, degustând și atingând lucruri - care este practic aspectul cel mai amuzant și mai interesant al gătitului, pentru majoritatea oamenilor. Nu aveți nevoie de diagrame și liste cu „afinități de aromă” pentru a vă spune ce gust are bine. Perioadă. Singurul aspect al acestei cărți care ar putea fi de folos sunt anotimpurile enumerate pentru fiecare ingredient, deși aceste informații sunt disponibile în formate mai convenabile în altă parte. Mă bucur că am verificat această carte doar din bibliotecă, mai degrabă decât să ies și să cheltuiesc bani pentru ea.

verafes

Nu mă așteptam să-mi placă acest roman, dar când l-am început am fost agatat. Souseki atrage fără efort cititorul în ceea ce ar trebui să fie un cadru destul de neinteresant, dar ne permite să devenim intrigați de personajul numit doar „Sensei”. Am străbătut-o într-o zi, captivată de elementele subtile și mai evidente ale pierderii și ale naturii umane. În final, ceea ce explorează această carte sunt sarcinile pe care le purtăm cu noi, atât reale cât și imaginate.