idarmab1ca

Idar Sambu Sambu din Yudan, 66000 Yudan/Yozgat Merkez/Yozgat, Turcia din Yudan, 66000 Yudan/Yozgat Merkez/Yozgat, Turcia

Cititor Idar Sambu Sambu din Yudan, 66000 Yudan/Yozgat Merkez/Yozgat, Turcia

Idar Sambu Sambu din Yudan, 66000 Yudan/Yozgat Merkez/Yozgat, Turcia

idarmab1ca

A doua trilogie a acestui scriitor uimitor de ficțiune fantezistă. Prima carte începe cu nașterea personajelor din titlu (ceea ce o duce la început lent) și progresează de-a lungul vieții sale (începe ca un băiat, sfârșește o fată).

idarmab1ca

Gary Schmidt este un autor uimitor. Mi-a plăcut Wednesday Wars și abia aștept să citesc Bine de acum. În timp ce citeam această carte, mă gândeam doar la cât de mare este și la cât de mult îmi place scrisul lui. Și este adevărat, totuși, subiectul m-a târât puțin. Adică, este o ficțiune istorică și tratează lucruri care s-au întâmplat de fapt, așa că nu îl învinovățesc pe domnul Schmidt, dar povestea m-a lăsat să mă simt tristă. Nu că acesta este cel mai rău lucru, pur și simplu nu era ceea ce aveam nevoie atunci. Acestea fiind spuse, ador modul în care domnul Schmidt tratează subiecte dificile precum reputația, moartea, caritatea și altele într-un mod sigur. O citire cu adevărat demnă de citit.

idarmab1ca

I saw the movie, saw a stage adaptation, not sure it's at the top of my must read list, but maybe if I get around to it . . .