marzenaejzel

Marzena Ejzel Ejzel din Kishanghar, Rajasthan, India din Kishanghar, Rajasthan, India

Cititor Marzena Ejzel Ejzel din Kishanghar, Rajasthan, India

Marzena Ejzel Ejzel din Kishanghar, Rajasthan, India

marzenaejzel

Bruce Coffin m-a oprit pe hol la serviciu pentru a recomanda această carte. Trebuie să o citesc cu acea aprobare! Mi-a luat mult timp să intru în această carte. Mai ales din cauza vieții care le stă în cale. Odată ce am avut timpul să stau cu ea, am fost îndepărtat de scris. O lectură minunată.

marzenaejzel

Vezi personalul meu de personal. Această carte este un câștigător pentru banii mei. Și chiar obțin asta, ceea ce mă face să par un idiot și nici măcar nu-mi pasă.

marzenaejzel

Ademenirea este că această carte este ilustrată puternic cu fotografii cu pui de urs și nimic nu este mai ciudat decât un pui de urs. Este o publicație foarte decentă a Societății Naționale Geografice cu privire la maturarea puii de la naștere, până când își părăsesc mamele. Cartea este destinată tinerilor, însă textul este fiabil, cu adevărata plăcere venită din imagini.

marzenaejzel

I wrote my college thesis paper on Beloved -- specifically on the use of color in the book. Her words are like strokes of a paint brush that come together to create a stunning painting. Her writing is so visual and full of emotion.