felipeholanda

Felipe Holanda Holanda din Çağlayan, 28810 Çağlayan/Çanakçı/Giresun, Turcia din Çağlayan, 28810 Çağlayan/Çanakçı/Giresun, Turcia

Cititor Felipe Holanda Holanda din Çağlayan, 28810 Çağlayan/Çanakçı/Giresun, Turcia

Felipe Holanda Holanda din Çağlayan, 28810 Çağlayan/Çanakçı/Giresun, Turcia

felipeholanda

Aceasta este o colecție cu două jumătăți distincte. „Balada cafenelei triste” ocupă aproximativ prima jumătate și este o meditație gotică sudică despre dragoste, trădare și singurătate, povestită printr-un triunghi ciudat; o femeie bărbătească pe nume Miss Amelia, o pitică grotescă numită Cousin Lymon și un criminal frumos pe nume Marvin. A doua jumătate este o colecție de povești mai puțin ciudate și baroce și sunt meditații bine observate asupra umanității. „Madame Zilensky și regele Finlandei”, „Sojourner” și „Un copac, o stâncă, un nor” au fost preferatele mele, dar toate sunt bune, cu excepția „Wunderkind”, care este singura poveste din acest colecție Aș îndrăzni să numesc sophomoric.

felipeholanda

ME TREBUIE CITEȘTE DUPĂ CITEȘTE ȘI ALTE UNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

felipeholanda

Grozav! un fel de anti-harry potter-ish - anti-profeție, anti-ales, lucruri anti-magice. . . în timp ce sunt complet magice. toate coșurile de gunoi, lucrurile rupte din orașul real se termină într-un oraș alternativ - de la london la unlundun, los angeles la angeles pierdut, new york la no york, etc. toate dublându-se, totul / nimic. la un moment dat în prima treime, se simte ca o poveste morală evidentă, grea, dar devine foarte bună după aceea.

felipeholanda

Reading this over spring break.