sena

Sena Eseno Eseno din Las Grullas Margen Derecha, Sin., Mexic din Las Grullas Margen Derecha, Sin., Mexic

Cititor Sena Eseno Eseno din Las Grullas Margen Derecha, Sin., Mexic

Sena Eseno Eseno din Las Grullas Margen Derecha, Sin., Mexic

sena

Această carte a făcut parte din circuitul meu de liceu (mentorat de la egal la liceu cu toate fetele). Examinare interesantă asupra psihicului fetelor adolescente, în special citind-o ca fiind una singură. De atunci am citit-o de câteva ori. Pentru o carte de non-ficțiune (pe care am citit-o foarte rar), te înnebunește.

sena

karin nu este sexy. pantalonii scurți nu sunt măgulitori.

sena

Acesta este un roman în „crescendo”: cunoașteți această terminologie muzicală? înseamnă că ceva începe lent și apoi, pas cu pas, devine mai tare. Ca această romantism. La început nu îmi atrage atenția prea mult: am cumpărat-o pentru că, așa cum spun doar, iubesc romantismul M / M și poveștile de dragoste. Însă, după câteva pagini, nu o pot renunța. Ian este un vârcolac cu unele probleme de atitudine. S-a născut într-un pachet matriarcal și a fost întotdeauna un gamma pentru mama sa. Așa că preferă să fie singur și să nu aibă corzi. Dar apoi se întâlnește cu Gray și Doug: Grey este un omega și Doug și alfa, dar la fel ca iubitorii Gray este Stăpânul și Doug este Slave, mai bine Doug este animalul de companie al lui Grey, ei practică Domesticația. Ian este lovit: admite că dorește aceeași relație cu Gray și că este dispus să fie al doilea la Doug. Dar relația lui Gray și a lui Doug este una la unu. Așa că Gray decide să-l lase pe Ian unui prieten: Khalid. Khalid este un Golem în vârstă de 700 de ani, cu structură masivă, patru brațe și ... o altă piesă foarte impresionantă (vă imaginați ce?). Este sofisticat și cultivat, unde Ian este dur și naiv, dar este și Maestrul perfect pentru Ian. Iar Ian vrea să fie un băiat bun ... un animal de companie bun. Dar dragostea nu este atât de simplă și Ian trebuie să învețe că, uneori, foarte tare este cunoscut când este supus, iar Khalis este dispus să-l învețe așa. Acest roman este o surpriză foarte mare: un debut frumos pe care îl recomand celor care adoră romantismul paranormal M / M cu un pic de umor. http: //elisa-rolle.livejournal.com/38 ...

sena

Is it wrong of me to change sides from team will to team cassian?? Cause I am totally team Cassian now!!!!!:) ohhh I loved this book, but it ended so abruptly! This series is entrancing, luring you in with beautiful wording and steamy romance triangles (or squares?) I just loved it..and I don't know if I'll be able to wait another year until the next one comes out!! Please hurry already!!