idilunal

Elif Idil Unal Idil Unal din Chainpur, Nepal din Chainpur, Nepal

Cititor Elif Idil Unal Idil Unal din Chainpur, Nepal

Elif Idil Unal Idil Unal din Chainpur, Nepal

idilunal

Trăiește o viață uimitoare în zonele de inima ... „O tracțiune blândă este tot ce este nevoie”, ar fi putut fi prima gândire a autorului când a scris cârligul de deschidere al infatuării unei tinere fete cu un băiat minunat. Apoi, odată ce ne-am așezat într-o simplă poveste de dragoste, C.E. Lemieux Jr. ne trage mai repede prin ceea ce devine în scurt timp un peisaj fabulos din viața unei femei frumoase. Abby Lynn McAllister este un mormânt cu inima pusă pe un bărbat sau un băiat, pe când era pe atunci. Cel mai bun prieten și erou al său, Henry Newburn era destinat să fie al ei; doar o știe. Totuși, ca orice relație, a lor are obstacole care necesită atât răbdare, cât și dragoste, dar abia în momentul în care tragedia se lovește de Abby Lynn învață adevărata profunzime a iubirii lui Henry pentru ea. Pe măsură ce povestea se desfășoară în Forgan Oklahoma, un oraș mic, destul de îndepărtat în interiorul panhandlei, pentru a călători în oriunde aproape un ticălos în călătoria lui Abby Lynn prin viață, ne dăm seama că autorul ne-a acordat o privire autentică timbrată de timp în zonele de inima din această țară. Adevăratul dar al lui C. L. Lemieux Jr. este însă modul în care el populează acest loc real cu personaje care, deși defecte, sunt adesea presărate cu un sentiment de bunătate de bază pe care nu pot decât să sper că îl va lăsa cititorilor săi. Susțin din toată inima această carte. La urma urmei, ar putea servi, de asemenea, ca un model pentru o viață mai împlinită. Revizuit de „Maine’s Other Author” (TM) Tim Greaton

idilunal

Am fost plăcut surprins de cât de mult mi-a plăcut această carte! Atâtea pasaje, scene și personaje memorabile. Această carte m-a înfometat pentru mai multe literaturi despre Africa. Epic!

idilunal

Malcolm Gladwell este un scriitor incredibil. Blink este, IMHO, extrem de important pentru viitor. Este începutul unui nou tip de gândire.

idilunal

L-am urât. Nu cred că îmi place Wally Lamb ca autor

idilunal

Această carte este un studiu antrhopologic simplificat al istoriei wicca și a modului în care există astăzi. Totuși, autorul devine membru al unora dintre grupurile oculte pe care le studiază și, devenind inițiat, se compromite ca observator. Rezultatul este un conflict între academicianul care încearcă să comenteze o tradiție și insiderul care încearcă să protejeze și să onoreze credințele sacre. Încercând să parcurgă această linie fină, Gardner nu îndeplinește niciodată sarcina. Cititorul nu mai rămâne decât cu o înțelegere blestemă a wicca ca mișcare în societate și cu o privire și mai puțin satisfăcătoare la practică. Cu toate acestea, această carte conține o bibliografie detaliată pe toate subiectele oculte și ar putea fi astfel o resursă valoroasă.