gonzales8

Patrick Gonzales Gonzales din Bhular Heri, Punjab 148017, India din Bhular Heri, Punjab 148017, India

Cititor Patrick Gonzales Gonzales din Bhular Heri, Punjab 148017, India

Patrick Gonzales Gonzales din Bhular Heri, Punjab 148017, India

gonzales8

O poveste atât de ciudată, ciudată. Am spus ciudat? Am întâlnit prima dată cartea „Furarea trupului lui Lincoln” în magazinul de cadouri de la Gettysburg, în vacanță acum câțiva ani. O poveste atât de curioasă, dar cu bani puțini, nu am cumpărat-o. Aceasta este cea de-a 200-a aniversare de la nașterea lui Lincoln și amintirea cărții, am găsit și am cumpărat o copie. „Furarea trupului lui Lincoln” începe cu moartea sa la 15 aprilie 1865 și urmărește saga trupului său. Se pare că nu a plecat acasă în Illinois pentru a se odihni în pace. R.I.P. a luat o vreme. Este posibil ca cel de-al 16-lea președinte să fi supraviețuit agitației de a guverna Uniunea în timpul Războiului Civil, dar calvarul domnului Lincoln nu s-a terminat. Rămasele muritoare ale lui Onest nu au găsit un loc de odihnă sigur și final până în 1901, la 36 de ani de la asasinarea sa la Teatrul Ford. Surprinzător, a existat o perioadă de 11 ani, când doar cei nouă membri ai unei societăți secrete au știut unde este ascuns corpul lui Lincoln. Aceasta este o poveste macabră puțin cunoscută din istoria americană. O poveste de oameni nefericiți, escroci, contrafăcători și un grup mic de oameni cinstiți care încearcă să facă ceea ce trebuie și să protejeze familia Lincoln de orice chinuri. Hat este oprit autorului Thomas J. Craughwell. Bine cercetate și scrise. Fascinant, dar am spus ciudat?

gonzales8

Aceasta a fost o lectură foarte interesantă. Cartea a fost o perspectivă excelentă de ce * am acționat în acest fel când eram adolescent. De asemenea, va fi un atu valoros pentru copiii mei. Voi cumpăra o copie a acestui lucru pentru a fi citit în viitor și îl recomand tuturor celor care au fost cândva adolescent.

gonzales8

Un roman de mister care se învârte în jurul tenisului adevărat. Din moment ce nu știu prea multe despre sport, am crezut că scenele meciului mi-au fost puțin peste cap. Dar dialogul și modul lipsit de acțiune în care a fost rezolvată crima au fost compensate pentru orice neajuns. Atâtea romane și filme din anii ’60 par niște frânturi prin țară!