marianoporras10

Mariano Porras Porras din 76100 Pieksämäki, Finlanda din 76100 Pieksämäki, Finlanda

Cititor Mariano Porras Porras din 76100 Pieksämäki, Finlanda

Mariano Porras Porras din 76100 Pieksämäki, Finlanda

marianoporras10

Cartea mi-a plăcut, dar nu a fost la fel de bună cum mă așteptam. Bănuiesc că am sperat să fie la fel de entuziast ca seria Twilight. Uneori părea confuz și mic. Eram încă distrat și voi citi întreaga serie.

marianoporras10

După ce am citit acest lucru, facem bufnițe origami. Există și o versiune audio foarte drăguță.

marianoporras10

Când am citit această carte, m-am gândit că va fi foarte bună, pentru că am citit cărți care au fost scrise ca o piesă de teatru și au fost foarte bune. Dar această carte am crezut că este bună, dar nu a fost originală. Am crezut că este foarte previzibil și nu era ceea ce credeam că va fi. M-am gândit că este într-adevăr legat de filmările lui Colobine, însă, deoarece evenimentele din cartea lui erau foarte similare cu evenimentele din această carte. Este vorba doar despre cum acest băiat Camron, care este intervievat, pentru că cel mai bun prieten al său a făcut o împușcare pentru că a fost hărțuit la școală. Numele său de prietenie era Len și el l-a împușcat pe acest băiat care îl bulversase și apoi s-a împușcat singur. Foarte previzibil corect !?

marianoporras10

Lipsa unui arc de poveste solid în acest volum îl face un slog lent. Cu toate acestea, este evident că unele dintre capetele desfăcute și alte probleme pe care Vaughan le-a lăsat agățate sunt trase lent pentru a ajunge la încheierea seriei. Aceasta are două stele pentru că are sindromul „volum mediu”. Uneori devine plictisitor, dar încă are o promisiune. Este minunat să poți citi întreaga serie după ce sa încheiat. Aceasta este o poveste captivantă, deoarece Vaughan reușește să stabilească o premisă intrigantă și să ne ducă pe drum lung pentru a vedea cum se termină totul. Acest volum este ușor dezamăgitor în ritmul său, dar toate personajele potrivite sunt poziționate, indiferent dacă este fizic sau emoțional. Sperăm că Vaughan are mai multe povești bune. Yorick a crescut de la primele povești, dar rămâne neîncrezător și confuz. Fiecare erou are nevoie de o misiune, de o inspirație; este greu să vezi de unde se presupune că Yorick trebuie să-și ia de la el. Arta este de cea mai bună calitate, ca de obicei din amprenta Vertigo. Dar se pare că artistul original, Pia Guerra nu poate ține pasul, iar echipa creativă aduce un artist invitat după celălalt. Devine enervant după un timp, dar povestea este încă bine spus.