pnishliu

Pepi Nishliu Nishliu din Bijacovce, Slovacia din Bijacovce, Slovacia

Cititor Pepi Nishliu Nishliu din Bijacovce, Slovacia

Pepi Nishliu Nishliu din Bijacovce, Slovacia

pnishliu

Revizuire în așteptare

pnishliu

Aceasta este cu siguranță cartea mea preferată de Maggie! Nu există la fel de mult romantism cum ai văzut în celelalte cărți ale ei, precum Shiver și Lament, dar cred că a făcut o poveste mai bună în acest fel. Ideea acestor cai de apă este doar fascinantă. Așa cum am văzut alți oameni spunând, am fost acaparat de la bun început. Prologul mi-a dorit mai mult și cu siguranță am primit mai multe. Cartea este povestită din POV-ul a două persoane; Sean Kendrick, 19 ani, campioană de 4 ani a The Scorpio Races și recent orfană Kate "Puck" Connelly. Puck, credeam eu, era un personaj feminin extrem de puternic și curajos. Mai ales fiind prima femeie care a intrat în cursele Scorpion; Nu numai că este prima femeie care a intrat, dar este și prima persoană care a intrat pe un cal normal de insulă, nu și caii mortali de apă pentru care a fost făcută această rasă. Avea multă căldură pentru ambele probleme, dar a ținut un cap puternic pe umerii ei. Sean, (vezi spoilerul) este un natural cu o mulțime de acești cai de apă, în special Corr, armăsarul roșu pe care tatăl său îl călărea. Aceasta este o ființă sălbatică și mortală, cu toate că Sean pare a fi singurul care a controlat asupra lui. Un fel de legătură de dragoste pe care majoritatea oamenilor nu o au cu animalele. E frumos. Dacă sunteți fan Maggie Stiefvater, atunci vă recomand cu siguranță această poveste. Dar dacă ești și fan al ceva nou și interesant, cu o poveste uimitoare, aceasta este cartea pentru tine.

pnishliu

De atâtea ori am ridicat capul din această carte și i-am spus soțului meu: „NU vei crede asta !!” Privire tulburătoare în mormonismul fundamentalist. Nu pot spune că mi-a plăcut, dar este util să citiți pentru a arunca o privire asupra religiilor fanatice.

pnishliu

Paul Auster este foarte bun în a scrie disperarea, și amețea și a doamn iminent în general. Previziunea ar fi putut să-mi pună nervii, dar mai ales mă simțeam îngrijorat de acești oameni care se grăbeau spre distrugerea lor, toate greco-tragedie. Oh, de asemenea, în spirală, este bun în spirală. Îmi place stilul lui. Încă sunt perplex de punctul de a se pune în Orașul de sticlă și nu înțeleg cum se leagă cărțile între ele. Aștept că am ratat chestii. Mă îndoiesc că o să recitesc acestea (deși voi reciti versiunea de roman grafic a lui City of Glass), dar mi-a plăcut destul de mult scrierea lui încât probabil că voi citi și alte cărți ale sale. Lucruri care mi-au plăcut despre Ghosts: Thoreau, puținul în care Blue se îmbracă ca Jimmy Rose, lucrurile despre viitoarea doamnă Blue. Lucruri care nu mi-au plăcut despre The Locked Room: Vreau să știu ce avea Fanshawe de la el însuși, de care alții nu au nevoie de la sine și aș dori să fi explicat unde s-a dus Fanshawe că scrisul nu mai conta. Adică, părea să conteze înainte.