itssaramarshall

Sara Marshall Marshall din Tipo-Tipo, Basilan, Filipine din Tipo-Tipo, Basilan, Filipine

Cititor Sara Marshall Marshall din Tipo-Tipo, Basilan, Filipine

Sara Marshall Marshall din Tipo-Tipo, Basilan, Filipine

itssaramarshall

Am citit acest lucru pentru că un pastor a spus că mă va ajuta să înțeleg problema „pustii”. Nu prea a fost, dar a fost o carte bună. Termenul a fost atât de utilizat pe scară largă și atât de neglijent, încât nu mai înseamnă aproape nimic. Cu toate acestea, în contextul inițial, ajunge la centrul unor concepte foarte importante. Recomand cu insistență această carte oricui se luptă cu ce înseamnă să iubești o persoană care este dependentă de droguri, alcool sau alte probleme similare.

itssaramarshall

O poveste minunată care amestecă o poveste istorică din Anglia secolului al XIV-lea cu copii moderni și câteva animale uimitoare. Fanii sau „Charlotte’s Web” ar trebui să se bucure de acest lucru.

itssaramarshall

O'Connor a fost în primul rând un scriitor de nuvele, și se arată aici: această poveste durează pentru totdeauna pentru a coborî de pe pământ, iar atunci când se întâmplă, este practic o serie de evenimente oribile care duc la concluzia inevitabilă, fatidică, pe care ai descoperit zece pagini în. Care nu mai este ideea mea despre un timp literar bun. Desigur, ca stilistă în proză, ea a fost întotdeauna uimitoare. Așadar, există multă atmosferă pentru a vă îmbiba dacă puteți tolera complotul.

itssaramarshall

Această carte a fost incredibil de frustrantă. Am dat peste ea la bibliotecă și am ridicat-o pentru că am auzit că este filmat într-un film cu John Cusack. Am fost, de asemenea, oarecum intrigat de premisa, care se bazează pe propria viață a autorului: un singur scriitor de științe gay decide că vrea să adopte un copil, dar băiatul cu care devine angajat este foarte tulburat și crede că el (băiatul ) este marțian. Principala mea îngrijorare a fost că va fi prea zaharină (comparațiile favorabile pentru marți cu Morrie pe coperta frontală sunt de fapt mai probabil să mă descurajeze decât să mă facă să citesc ceva); cea mai mare parte nu a fost. În schimb, însă, este incredibil de risipit. Cartea începe într-un ritm destul de normal, dar la jumătatea drumului Gerrold schimbă brusc angrenajele și pleacă de la descrierea modului în care a încercat să-l ajute pe fiul său adoptat, Dennis, să se adapteze, de fapt - deși auto-conștient - gândindu-se că Dennis ar putea fi cu adevărat din Marte. Atunci această linie de gândire este brusc abandonată. Alte incidente aparent majore - cum ar fi un conflict cu vecinii intoleranți despre care ni s-a spus că au avut ca rezultat acțiuni în justiție - sunt redate într-un paragraf sau două, în timp ce alte (șchiopule) alergând glume și gânduri franc irelevante cu privire la natura povestirilor sunt oferite pagini de pagini de timp. Este un dezastru. O mizerie bine intenționată, dar o mizerie. În mod ciudat, cred că acest lucru ar putea face un film bun, dacă cine îl adaptează îi dă o structură de rău nevoie. Deși - ghiciți ce? - O verificare rapidă a IMDb dezvăluie că în film, personajul lui Cusack este brusc drept. Oftat.

itssaramarshall

Fetelor le va place acest lucru atunci când studiem holocaustul.