humon

Peter Schmidt Schmidt din Hal'chyn, Chernihivs'ka oblast, Ucraina din Hal'chyn, Chernihivs'ka oblast, Ucraina

Cititor Peter Schmidt Schmidt din Hal'chyn, Chernihivs'ka oblast, Ucraina

Peter Schmidt Schmidt din Hal'chyn, Chernihivs'ka oblast, Ucraina

humon

Nu este tipul meu normal de carte, dar mi-a plăcut fiecare minut din ea. Am intrat în retrageri din aceste personaje după terminarea seriei! Cam dezamăgit în finalul celei de-a treia cărți, dar a fost atât de bun încât este iertabil :)

humon

În legătură cu unele dintre celelalte clasice de aventură pe care le-am citit recent, acesta este mai mult un pagin-turner. Mă așteptam ca povestea să-mi fie familiară, dar nu a fost.

humon

Contrar vechii clisee, nu voi spune că Irving Welsh a „făcut-o din nou”. Mai degrabă, el a depășit mult peste standardul său excelent de povestire și dreptuzitate a personajelor. În The Bedroom Securets ... Welsh se întoarce cu o fire atât de ciudată și plină de râs, încât râsul se așteaptă să curgă devreme și deseori; Cu toate acestea, înainte de a se aștepta, transformarea spiralelor evenimentelor într-un meci mortal de ranchiună între doi oameni odioși, atât de incompetenți în portretul galez, ar fi nevoie de un scriitor măiestru să inculce empatie sau urgență pentru a-și urma rivalitatea până la ultima pagină. Welsh a demonstrat că este măiestrică, și să se ridice pentru a merge în urma acestui roman lasă cititorul slab și amețit. Dar inspiră și admirație. Ceea ce catapultează cu adevărat acest roman mai presus de orice a scris de când Marabou Stork Nightmares nu este evident - tendința lui de a capta dialectul, de a contura întoarceri improbabile și întunecate de complot. În schimb, Welsh se alătură rândurilor lui Henry Miller și Charles Bukowski, expunându-ne lumii din afara ușilor noastre, nefiltrate, minunate și ciudate. Ștergând mai multe panouri în Ușile Percepției, galezul demonstrează destul de abil de ce carisma pură, reținerea, virtutea sau inteligența nu pot fi suficiente pentru a face o persoană bună sau pentru a atinge transcendența. Pentru Daniel Skinner și Brian Kibby, protagoniștii galezilor, această lecție vine în detrimentul noțiunilor prețuite și al mângâierii trite; pentru cititor, lecția dovedește într-adevăr una scârboasă și neliniștitoare.

humon

el ajută prietenul său o mulțime de lucruri. îl ajută să cânte la tobe

humon

Aceasta este a doua carte din serie și este chiar mai bună decât prima. Gregor și Boots sunt saniați în Central Park atunci când Boots dispare. În scurt timp, Gregor află că Boots a fost doborât pe un pasaj care duce spre Subteran. Șobolanii sunt cei care au apucat-o, dar gâștele uriașe au salvat-o și au dus-o în Regalia. Gregor o urmărește și află despre Profeție sau Bane. Profeția pare să indice că șobolanii au nevoie de Cizme și intenționează să o omoare. Gregor este cel care trebuie să conducă căutarea Bane pentru a salva Underland. El este însoțit de o serie de oameni și creaturi și au numeroase aventuri interesante care duc la o împlinire surpriză.