benmoseley

Ben Moseley Moseley din Augustinópolis - TO, Brazilia din Augustinópolis - TO, Brazilia

Cititor Ben Moseley Moseley din Augustinópolis - TO, Brazilia

Ben Moseley Moseley din Augustinópolis - TO, Brazilia

benmoseley

Am crezut că îmi place foarte mult această carte, dar nu pot intra în ea. Parcela este lentă și mă plictisește. Personajele sunt plictisitoare și / sau enervante. Majoritatea sunt arogante și materialiste și nu mă interesează ce li se întâmplă. Nu cred că nici mă interesează scrisul. Pare atât de șomer încât mă simt detașat de poveste. Am mutat-o pe raftul meu.

benmoseley

Intrig și umor s-au amestecat într-o piesă minunată!

benmoseley

Această carte a fost minunată! Subiect foarte interesant și dezbatere. Puțină lege, puțină familie și ceva medical. A fost încă cea mai bună carte a mea despre clubul de carte!

benmoseley

Cel mai interesant din întreaga serie. Mereu l-am iubit pe Harry Potter, dar acesta a fost sfârșitul „hold on your seat”.

benmoseley

Aceasta este o carte minunată pentru adolescenți - personajul principal îmi amintește mult de Holden Caulfield. Acoperă o mulțime de probleme cu care se confruntă mulți adolescenți și este foarte reală în modul ei sincer.

benmoseley

I really like Holm's historical fiction. This particular title isn't the typical chapter book of sweetness and light, because she portrays how difficult life really was during the time. And as a tomboy myself, I think May is awesome! I'm eager to read the sequel!