shelbykuhl

Shelby Kuhl Kuhl din Nadigadda, Andhra Pradesh, India din Nadigadda, Andhra Pradesh, India

Cititor Shelby Kuhl Kuhl din Nadigadda, Andhra Pradesh, India

Shelby Kuhl Kuhl din Nadigadda, Andhra Pradesh, India

shelbykuhl

Foarte Jodi Picoult ... nu aș fi știut ce înseamnă asta (aceasta fiind prima mea carte care a citit-o) până nu am citit a doua: Pactul. Acum cunosc „formula”, așa cum a scris altcineva la o recenzie a The Pact: necazuri, chei de inimă, tulburări de familie, părinți răsuciți în vânt. Ei bine, nu așa l-a descris celălalt recenzor, dar obțineți poza. Destul de Picoult pentru mine. Dar este bine făcut dacă îți place genul de carte care te sfâșie. Poate scrie cu siguranță și urmărește complotul într-un mod minunat (cred). Doar că nu mai am nevoie de acest fel de durere în viața mea în acest moment.

shelbykuhl

O altă poveste fină de la Nikki Soarde, care reunește trei oameni foarte diferiți, care sunt aplecați să trăiască ca oameni proprii, dar ale căror vieți se împletesc din cauza atracției profunde, precum și a circumstanțelor. Dax și Clay sunt iubitori de la facultate, deși nu s-au legat niciodată unul de celălalt de o relație exclusivă. Deși acest lucru a cauzat probleme în trecut, nu se poate pune la îndoială fascinația lor continuă unul cu celălalt. Cu toate acestea, în ciuda atracției sexuale de neclintit, cresc nemulțumiri și simt că trebuie rezolvat acest lucru. Apoi, Sidney sosește de la Paris, rănit și deziluzionat, dar un soț care aparent a folosit-o pentru propriile sale ambiții egoiste. Reușită în atâtea feluri, Sidney are nevoie de un sentiment al ei înșiși și atunci când este introdusă posibilității unui menaj cu Clay și Dax, este cu siguranță împinsă din zona ei de confort. Primul ei răspuns este bazat pe frică, dar în cele din urmă le ia pe invitație. Ceea ce evoluează este o experiență cu totul nouă pentru toți cei trei în ceea ce privește înțelegerea de sine și înțelegerea lor colectivă a angajamentului. O citire foarte erotică, dar una pe care am găsit-o provocatoare de gândire.

shelbykuhl

Aceasta este de fapt cartea mamei mele și mi-a sugerat să o citesc după ce a readus-o din Canada vara trecută, așa că am ajuns în sfârșit să fac doar asta. Cred că mi-a plăcut acest lucru parțial pentru că am căutat un mister rapid de crimă, nefiind citit unul de ceva timp și tocmai s-a întâmplat să ajungă la fața locului. Mi-a plăcut, am citit-o destul de repede, cu siguranță nu este o carte dificilă în ceea ce privește proza și nu necesită o concentrare masivă, dar mi s-a părut plăcută. Mai ales. Problemele mele cu asta vin în mare parte din personajele lui, din păcate. L-am găsit pe Julian Wood complet înnebunitor și am început două conversații despre carte cu mama mea cu „Julian este un fund” la care a dat din cap, mult spre amuzamentul meu. Există doar ceva atât de îngrozitor în legătură cu el, că este atât de neclar în legătură cu faptul că sora geamănă a lui Mara lipsește de nouăsprezece ani și asta m-a alungat. Mara este în regulă în regulă, am uitat deja ce am găsit enervant pentru ea, așa că nu poate fi atât de rău. Totuși, complotul era bun, au existat câteva învârtiri spre sfârșitul pe care nu am văzut cu adevărat să vin, dar mi-am dat seama cine era vinovatul destul de devreme, ceea ce mă irită ușor. Disimulează-l mai bine, scriitori! De asemenea, mi-a plăcut tonul general, sau cred că „vocea” cărții, într-adevăr avea acea aromă Frech și, în acest sens, a fost scrisă foarte bine și realist. În total, o citire bună, mă bucur că mama mi-a sugerat-o.

shelbykuhl

Mi-a plăcut foarte mult această lectură rapidă. Nu am ridicat un mister într-o vreme și acesta a avut o captură interesantă în care este un mister despre un hoț / autor care scrie mistere despre furt. A fost suspans, dar nu în vârf și cu siguranță a fost credibil în cea mai mare parte. Aștept cu nerăbdare să citesc mai mult de la acest autor și despre acest personaj.