fefe

Nastya Nudnik Nudnik din Fadugu, Sierra Leone din Fadugu, Sierra Leone

Cititor Nastya Nudnik Nudnik din Fadugu, Sierra Leone

Nastya Nudnik Nudnik din Fadugu, Sierra Leone

fefe

Este Shakespeare, ceea ce trebuie spus mai mult.

fefe

O poveste destul de standardă care merge la școală. Există bătăuși, există note, există un coleg de cameră sărac și mic-bogat. Există o poveste misterioasă despre pădurea de alături. Mi-a plăcut stilul ilustrativ și m-a distrat pentru o lectură de o noapte, dar nu am găsit nimic deosebit aici. Finalul este peste medie, dar tot îmi doream mai mult.

fefe

Acesta este favoritul meu din seria Frugal Gourmet. Mâncarea este scumpă, iar informațiile despre servirea și asocierea vinului cu mâncarea sunt excelente.

fefe

sept 2009: La fel de bună ca și prima carte. Din nou, un pic de plăcere vinovată. Nu va schimba lumea cu geniul său literar, dar merită citit. Dacă îți place seria crepusculă, îți va plăcea seria Mortal Instruments. Singurul motiv pentru care prima și a treia nu erau 5 stele este pur și simplu pentru că erau foarte ușoare și destul de previzibile. Cu toate acestea, suntem prea așteptați pentru vârstă și gen. August 2013: Citiți din nou după vizionarea filmului „Orașul oaselor”.

fefe

I loved every single word of this book and all the characters (well except Nick). This was a satisfying ending to an amazing series.