k2csd

Ones Chae Chae din Hivrebajar, Maharashtra 414103, India din Hivrebajar, Maharashtra 414103, India

Cititor Ones Chae Chae din Hivrebajar, Maharashtra 414103, India

Ones Chae Chae din Hivrebajar, Maharashtra 414103, India

k2csd

Socrate în forma lui cea mai fină.

k2csd

cartea este bine scrisă și ideea despre ea are atât de mult potențial, dar autorul pictează hadley ca un asemenea personaj bland. Nu cred că m-aș simți de parcă mi-ar lipsi prea mult dacă l-aș omite pe acesta și aș fi înlocuit cu „o sărbătoare mișcătoare” în schimb.

k2csd

Nu știu cum să spun doar cât de mult mi-a plăcut această carte! Această carte m-a întins și m-a lăsat să mă gândesc mult după ce am terminat de citit. Vreau ca toată lumea pe care o știu să experimenteze această carte, aceasta va deschide ochii și inima voastră către IUBIREA MARE pe care Domnul nostru o are pentru fiecare dintre noi. Îți va schimba relația cu DUMNEZEU, o garantez! Știu sigur că a schimbat-o pe a mea! DUMNEZEU mi-a vorbit prin această carte și a fost INCREDIBIL! Aștept cu nerăbdare să o citesc din nou cândva.

k2csd

ușor de citit, plăcut

k2csd

Mi-a plăcut. Am străbătut cărțile rapid de atunci.

k2csd

Trilogia finală a început! Baudelairele sunt din nou împreună, dar lucrurile iau repede o întorsătură așteptată în rău atunci când sunt spălate la mare. Adusă de un submarin care trece, pânza vieții lor continuă să se încurce și să se dezlege simultan. Contele Olaf își face apariția înainte de mult, iar orfanii se confruntă cu o situație care pune viața în pericol și unele decizii destul de mari care duc până la ultimele două volume. Această carte mi-a luat mult mai mult timp pentru a citi decât mi-ar fi plăcut de data aceasta din anumite motive, dar tot mi se pare destul de amuzant. Există câteva locuri care mă fac să râd cu voce tare de fiecare dată (având de-a face cu salatele și blaturile de bucătar) și chiar dacă noul stil al râsului rău al contelui Olaf a fost amuzant de această dată. Schisma este explorată un pic mai mult aici, cu mai multe detalii despre cauză și efecte, iar unele dintre familiile care au fost împărțite de o parte și de alta a fracturii V.F.D. Dinastia Snicket se dezvoltă ceva mai mult, în special caracterul lui Kit. Mycelium Medusoid oferă un simț frumos și amenințător de amenințare subtilă în toată fața, iar Fiona este un personaj nou interesant (ca să nu mai vorbim de adio de neuitat de Klaus ...). Există încă o mulțime de mistere și este cam interesant (și înnebunitor) cum într-o carte întreagă există foarte puține răspunsuri noi. Dar după ce am citit anterior întreaga serie, nu prea mă aștept la ele de data aceasta. Am venit chiar și cu câteva explicații destul de satisfăcătoare pentru a mă împăca cu chestia cu zahărul întreg. Baudelairele găsesc în continuare modalități de a se încuraja reciproc și de a fi cât se poate de pozitivi, în ciuda tuturor lucrurilor ridicole care se întâmplă în jurul lor. Personajul lui Sunny se extinde puțin mai mult și, chiar dacă cred că o parte din comportamentul ei este o întindere, cred că este grozav. Și încă o dată ea se apropie de un sfârșit prematur și această parte mă întristează întotdeauna, chiar așa cum mă gândesc la asta în urmă. Bietul Soare! Acesta nu este favoritul meu al seriei, dar conduce frumos în penultimul și capitolul final. Chiar închid golul acum! (Am spus deja „bietul soare”?)