niallmccoraa10

Deleted din Waweig, NB E3L, Canada din Waweig, NB E3L, Canada

Cititor Deleted din Waweig, NB E3L, Canada

Deleted din Waweig, NB E3L, Canada

niallmccoraa10

Această carte este un clasic! L-am citit de vreo cinci ori și pur și simplu continuă să se îmbunătățească de fiecare dată.

niallmccoraa10

Cartea mea preferată. Am citit-o pentru prima dată în jurul anului 2000 (la școală, amuzant, am citit-o împreună cu profesorul nostru de educație religioasă (creștin)). Am citit-o de mai multe ori. Cartea m-a făcut să mă gândesc și să înțeleg câteva idei de bază ale budismului. De la început, am fost fascinat de limbajul poetic pe care Hesse îl folosește.

niallmccoraa10

Partea în care titlul cărții spune „O fantezie supranaturală” a fost, sunt sigur adăugată, astfel încât oamenii care cred că este un occidental nu ar arunca-o pe masă în dezgust până la sfârșitul cărții ... până la asta punct, deși este occidental ... un vest mai lung decât trebuia. Louis L'Amour ar fi putut face această carte în trei capitole. Partea supranaturală s-a simțit abordată pe ... da. Este central pentru carte ... dar nu într-un mod care să adauge ceva la ea cu adevărat. Este supranatural în modul în care o poveste de fantome este supranaturală. Cele două sau trei focuri de armă pe care un model de zi se făcea pentru tensiunea construită s-au simțit ca un spectacol Fox Reality construind tensiune artificială spre o concluzie inevitabilă ... odată ce concluzia pe care am văzut-o venind cu toții a venit ca fiind sub-livrată. Tensiunea nu s-a dezvoltat la fel de bine cum ar fi putut avea, o parte din asta fiindcă autorul a durat atât de mult să o facă. Și din moment ce tipul bun nu poate muri, nu există teamă reală. George R. R. Martin ne învață că personajele principale pot muri. Dar când cartea are doar un personaj principal, știi că va fi bine. Nu știu cui aș recomanda cartea. Nu este o carte proastă. Am terminat. Mi-a plăcut așa cum am citit-o ... pur și simplu nu mi-a plăcut sau oamenii din ea. Am terminat-o acum două zile și nu-mi amintesc numele personajelor din ea. Asta nu e bine.

niallmccoraa10

it was okkkkkkkkkk