martinafantin

Martina Fantin Fantin din Lilburn, GA, Statele Unite ale Americii din Lilburn, GA, Statele Unite ale Americii

Cititor Martina Fantin Fantin din Lilburn, GA, Statele Unite ale Americii

Martina Fantin Fantin din Lilburn, GA, Statele Unite ale Americii

martinafantin

Sunt împărțit profund la această carte. Este o poveste foarte colorată; strălucește prin minte idei pe care probabil nu le vei uita niciodată. Dezavantaj, majoritatea ideilor sunt o prostie. O mașină blindată, cu motoare cu jet, care livrează pizza? Stele de filme pirat? Un tip cu un animal de companie? La un moment dat, unul dintre personaje spune: "Uitați-vă la asta! Este o pictogramă antică sumeriană care arată un tip cu o tijă și un cerc! Asta este unul și un zero! Nu vezi? Sumerienii aveau binare! Ei erau primii programatori de limbaj de asamblare! " Autori, ascultă-mă: doar pentru că romanul tău este despre viitor, asta nu înseamnă că ești scutit de sens. De asemenea, autorul era iritant în alte moduri, inclusiv o alunecare stângace la Scientologi (da, sunt un cult înfiorător; nu, apelarea numelui te face încă să pari prost) și câteva vizite de zece pagini de la Exposition Man cu acordări irelevante. despre sumerieni. Pe de altă parte, am citit cartea într-una sau două ședințe și îmi amintesc în continuare cea mai mare parte a complotului, așa că nu poate fi totul rău. Dreapta?

martinafantin

Mi-a plăcut să citesc această carte până la sfârșit ... dar finalul nu a avut sens. Am trecut din nou în cap și, indiferent de modul în care mă gândesc la asta, finalul nu are sens.

martinafantin

Poarta către Țara Femeilor are loc într-o societate post-apocoliptică în care bărbații și femeile sunt segregate. Femeile trăiesc în sate cu ziduri și controlează economia și educația. Băieții sunt crescuți în comunitatea femeilor până la 5 ani, moment în care sunt trimiși să fie crescuți și instruiți de bărbați. Majoritatea bărbaților sunt războinici și trăiesc în orașe separate de garnizoană. Unii bărbați însă, la vârsta de 15 ani, au ales să se dezonoreze și să se întoarcă prin poarta în țara femeilor pentru a fi servitori pentru femei. O citire provocatoare care ridică problema modului în care lumea ar putea fi diferită dacă ar fi condusă de femei.

martinafantin

Seria Matador este una dintre seriile mele de științe preferate. Foarte bine orientat spre acțiune, dar și cu o dezvoltare a personajelor foarte bună și un complot bine gândit. Conceptul de „un singur om poate face diferența” și „când știi cine ești, știi ce să faci” a lovit cu adevărat o înțelegere cu mine când am citit această serie la facultate. Serie bună.

martinafantin

Translating...