saintmtfckrman

Saint Man Man din Orahovice, Bosnia şi Herţegovina din Orahovice, Bosnia şi Herţegovina

Cititor Saint Man Man din Orahovice, Bosnia şi Herţegovina

Saint Man Man din Orahovice, Bosnia şi Herţegovina

saintmtfckrman

Inima răspândită este o poveste scrisă frumos despre modul în care iubirea și credința își pot găsi calea. O poveste plină de pierderi de tragedie și trădări ascunse, cum iubirea își poate găsi calea și cum o credință te poate trece prin aproape orice, chiar și în cele mai îngrozitoare zile. Un roman frumos scris, plin de dragoste, speranță și romantism și credințe pentru a le obține de-a lungul zilelor lor, fără credințele lor și reciproc zilele lor nu ar fi fost la fel de reconfortante. O citire fluentă și fascinantă, cu siguranță pentru a aduce lacrimi în ochi și o durere în inima ta. O minunată poveste de dragoste scrisă cu teme Christen, nu am fost dezamăgită. Am găsit această carte în timp ce răsfoiam site-ul de recenzii romantice, am citit primele 30 de pagini și m-am trezit să o cumpăr în aceeași zi. Acesta nu este, în mod normal, un gen pe care l-aș citi, dar m-am găsit, intrigat și bucurându-mă de fluxul de-a lungul acestei cărți. În anumite părți aveam ochii lacrimi! Viața părea atât de grea uneori, dar cu credința în care au crezut în ei au supraviețuit și au trecut chiar și în zilele lor - În cea mai întunecată dintre zile, cea mai îngrozitoare dintre nopți, această carte a arătat că credința pe care o posedă vă poate ghida. Personajele au fost inimioare și foarte realiste în viață, luptele cu doi personaje - oameni care provin din două laturi diferite ale orașului și au trecut și de trecut. Trebuie să iertați să mergeți mai departe. Dialogul a decurs fără probleme, iar sensul acestei cărți a fost bine conturat și simțit. În general, mi-a plăcut foarte mult această carte;) și aș recomanda tuturor celor care se bucură de o lectură romantică: P

saintmtfckrman

Un roman ușor, pufos, luminat de pui pe care l-am citit în câteva ore. Poveste total imposibilă, dar o distracție citită pentru o după-amiază de vacanță de vară.

saintmtfckrman

Am citit acest an de început pentru că prof. Meu a fost unul dintre autori. Nu-mi amintesc atât de multe despre asta, așa că o voi citi din nou. Există ceva despre citirea asignată care îngreunează informațiile în capul tău.

saintmtfckrman

Am făcut-o în cele din urmă. Am intrat în bibliotecă și am ales prima carte a lui Harry Potter pe care să o citesc. Am mai ridicat și alte două cărți. După ce m-am enervat foarte mult cu Sleepers de Lorenzo Carcaterra, am început să citesc J.K. Prima aventură a lui Rowling cu tânărul vrăjitor cu cicatrice în formă de fulger cu fundul rău. La început nu mi-a plăcut cartea. Bănuiesc că are mai mult de-a face cu mătușa, unchiul și vărul lui Harry: The Dursleys. Sunt nemernici și îmi place și aparițiile lor în filme. Odată ce am trecut de gardienii abuzivi fizic și emoțional ai lui Harry Potter, am putut să mă bucur de carte. Mă așteptam să fiu copleșit de nume ciudate și de acțiuni mai ciudate, dar am fost plăcut surprins de echilibrul Rowling pare să fi ajuns. Ca de obicei, cartea este mult mai detaliată decât filmul. De asemenea, mă salvează că sunt obligat să mă uit la fețele copiilor. Guh. Oricum, simt că am înțeles de fapt jocul lui Quidditch și multitudinea de personaje secundare. Acestea pot începe să se îmbine în filme din cauza restricțiilor de timp.