janahestev6679

Jana Hestevold Hestevold din Bang Lao, Khlong Khuean District, Chachoengsao, Thailanda din Bang Lao, Khlong Khuean District, Chachoengsao, Thailanda

Cititor Jana Hestevold Hestevold din Bang Lao, Khlong Khuean District, Chachoengsao, Thailanda

Jana Hestevold Hestevold din Bang Lao, Khlong Khuean District, Chachoengsao, Thailanda

janahestev6679

Imagini frumoase, dar puțin prea mari pentru utilizarea de zi cu zi. Referință bună pentru rețete italiene și inspirată de citit.

janahestev6679

Seria strălucitoare xx

janahestev6679

Carte de tip Cute Chick-Flick. De fapt, puteam să-l văd complet făcând un film bun Rom-Com, minus câteva bombe F. În general, cu siguranță lectură ușoară; <)

janahestev6679

În cartea Harry Potter întâlnim câteva personaje cu adevărat interesante. Personajul principal Harry Potter care a rămas în pașii mătușii și unchiului său. În această carte îl întâlnește pe moștenitorul casei pe care Lordul Voldemort îl folosește 2 să fie. Totul a început cu un jurnal pe care ginny weasley o fată foarte drăguță, care este singura fată dintr-o mare familie de vrăjitori. Acolo, acest șarpe mare cheamă un baziluc care îngheață orice persoană care privește reflectarea lui. La sfârșitul poveștii, eroul poveștii (Harry) îl salvează pe ginny de această bestie mare și de toți oamenii de la howarts sunt salvați. Mi-a plăcut foarte mult această carte pe care am citit toată seria cărților harry potter. Am recomandat cu adevărat această carte oamenilor care vor să aibă o carte de acțiune.