cdevedia

Catalina De Vedia De Vedia din Coyotepec, Méx., Mexic din Coyotepec, Méx., Mexic

Cititor Catalina De Vedia De Vedia din Coyotepec, Méx., Mexic

Catalina De Vedia De Vedia din Coyotepec, Méx., Mexic

cdevedia

** alertă spoiler ** destul de amuzant

cdevedia

Această carte este hilară. Dacă tricotați ... trebuie să o citiți. Am ales prima oară într-un Barnes și Noble în timp ce am fost cu niște prieteni care nu tricotau, iar până la a treia pagină am râs atât de tare încât au crezut că mi-am pierdut mințile (și nu este genul de lucruri pe care le puteți corecta citind gluma lor, pentru că dacă nu tricotați ... este foarte greu să obțineți umor de tricotat). O mulțime de distracții și de fapt destul de inspirate atunci când vine vorba de trezirea nervului pentru a începe proiecte mai ambițioase.

cdevedia

părea destul de precis și obiectiv. Sunt fascinat de istoria modernă a Balcanilor și aceasta a fost o imagine de ansamblu bună a unuia dintre conflictele majore ale secolului XX. Scrisul lui Glenny este un moment plin de viață / cinic, care poate pune la cale unii cititori, dar pentru mine cel puțin l-a făcut mai uman. și, în orice moment, după ce m-am cufundat într-unul dintre cele mai amare și naționaliste conflicte din istoria recentă, voi lua orice reafirmare a umanității pe care o pot obține.

cdevedia

I was really surprised by the ending here - it leaves my hanging. I'm hoping the kids are carried over to another story in the series.