creativebooster

CreativeBooster din Hovyy Put', Arkhangelskaya oblast', Rusia, 164606 din Hovyy Put', Arkhangelskaya oblast', Rusia, 164606

Cititor CreativeBooster din Hovyy Put', Arkhangelskaya oblast', Rusia, 164606

CreativeBooster din Hovyy Put', Arkhangelskaya oblast', Rusia, 164606

creativebooster

Nu citesc complet comicul, uneori urmăresc doar animația pe ecranul televiziunii și nu am urmărit filmul Dragonball Evolution care este înregistrat în această carte. Așa că, doar citind câteva dintre benzile desenate și fragmente din animație, am obținut o imagine cu Balul de Dragon al lui Akira Toriyama. Spre deosebire de seria originală, Dragonball Evolution este un remake al poveștii originale, cu setări care sunt clar diferite, dar personajele rămân aceleași. Poate, oarecum dezamăgit de această imagine în schimbare, este foarte dramatic în comparație cu povestea originală. OK, cuvântul evoluție arată într-adevăr această schimbare. Și asta este firesc doar în modelarea unei povești. Referindu-ne la această carte, imaginea fantezie care pare să apară în film, considerând că această carte este un proiect de narațiune din film, nu poate fi înfățișată corect. Nu știu, din factorul de traducere sau din ediția inițială a fost așa. De asemenea, nu are definiție. Se simte că identifică ceva din această carte se simte tăiat. Povestea în sine este prea scurtă. Poate pentru că a fost luat din scenariu.

creativebooster

such a beautiful story and beautiful writing!!!! i recommend to anyone, but especially if you like food and find some comfort in or really enjoy it.